Jason Mraz обяви детайлите около неговия очакван с огромно нетърпение нов албум “Yes!”, който ще бъде издаден на 15-ти юли. 

Дата: 2014-05-22

Носителят на няколко награди Grammy певец и композитор отбелязва “Yes!” като ще пуска всеки понеделник ново парче до дългоочакваната дата на издаване на записа. Така наречените “Mraz Monday” започнаха още този понеделник, 19-ти май, когато бе пусната “Love Someone”. 

“Yes!” е петият студиен албум на Jason Mraz и в него трубадура от Сан Диего се съюзява с дългогодишните си приятели и партньори от рок/фолк бандата Raining Jane за един чисто акустичен и по-интимен звук от предишните му записи. Докато “Yes!” е до известна степен интимен и езотеричен, той все пак си остава типичния за Mraz поп албум и включва класически инструменти, чело, ситар (вид индийска лютня) и винтидж китари, а в него се пее за универсалните теми като любов, вяра, лекуване, грижа за околната среда и вътрешен мир. 

Jason Mraz е един от най-здраво работещите и най-обичаните изпълнители в света. Два пъти награждаван и шест пъти номиниран  за награда Grammy Mraz стана част от поп историята с неговия разбиващ рекорди сингъл “I’m Yours”, докато придоби и платинени и мултиплатинени сертификати в повече от 20 страни. 

За повече информация:www.jasonmraz.com и www.atlanticrecords.com.