Колекцията “2014 Grammy Nominees” включва 18 хита от разнообразни артисти и композитори

Дата: 2014-01-21

Тази колекция чества двайсетгодишнината от издаването на тези най-добре продаващи се серии и включва 18 хита от разнообразни жанрове от тазгодишните номинирани артисти за награди Grammy.

Албумът “2014 Grammy Nominees” е съставен от многобройни най-отличили се записи и изпълнители през изминалата година, като е подчертано присъствието на всички номинирани артисти и песни в категориите “Record Of The Year” , “Album Of The Year”, “Song Of The Year”, “Best New Artist”, “Best Pop Solo Performance” и “Best Country Album”. Колекцията се осъществява благодарение на специално споразумение между всички големи музикални дистрибутори и лейбъли. Част от приходите от продажбите на албума ще бъдат дарени в подкрепа на годишните кампании на фондацията “Grammy” и фондацията “MusiCares” – двете благотворителни организации на Recording Academy.

56-тото годишно издание на наградите Grammy ще се проведе в неделя, на 26-ти януари в Staples Center в Лос Анжелис и ще бъде излъчено на живо с високо качество по телевизионната мрежа на CBS от 20:00 – 23:30 (ET/PT).

Повече информация може да намерите на сайта: www.grammy.com

Можете да поръчате и закупите албума 2014 Grammy Nominees от ksilo.com