Icona Pop  и Absolut Tune забъркват едно свежо и изкушаващо партньорство във видеото към “All Night”

Дата: 2013-09-18

Комбинацията от двa невероятни талантa създава нещо наистина завладяващо и никой не знае това по-добре от Absolut. Световноизвестният бранд за водка си партнира с Icona Pop – поп сензацията от Швеция, която завладя света с хит сингъла “I Love It” ft. Charli XCX – за да пусне новото си предложение Tune Absolut, първото по рода си шампанско, съчетаващо в себе си свежо бяло вино и водка. 

За да отбележат международното му излизане, Absolut Tune и Icona Pop насърчават купонджиите от цял свят да се забавляват с Absolut Tune, като го включват в чисто новото видео към парчето “All Night” от техния предстоящ дебютен албум “THIS IS…Icona Pop”, който ще бъде издаден на 24 септември през Ten / Big Beat / Atlantic Records. Музикалният клип на Icona Pop към “All Night” включва дуелиращи се танцьори, събрани в бална зала, където отдават воля на духа си на дансинга – много наподобяващо на това, как ароматите на пенливия совиньон блан и водката се срещат в Absolut Tune. Феновете могат да се насладят на видеото на дуото към “All Night” на www.absolut.com/TUNE . 

Първоначално достъпен само в избрани магазини, Absolut Tune вече може да бъде открит навсякъде. Дали на събиране по повод рожден ден или просто вечер навън в града, изтънчената напитка предоставя хармониращи си аромати и вкусове, които са добре балансирани, богати, цветни и плодови – срещащи нотка водка в края. С водка вплетена в своето ДНК, комбинацията в Absolut Tune е перфектна, за да бъде добавено към нея малко сок или ликьор и в резултат да бъде получен лесен и освежаващ коктейл.

Драматичният дизайн на бутилката на Absolut Tune въплъщава уникалното предложение на бранда. Белият външен слой, изпъстрен с ярки златисти акценти, се отваря до долу, за да разкрие лъскава вътрешност в черно и златно. След изваждане на тапата, една изстудена чаша “флейта”, напълнена с Absolut Tune, гарантира перфектния тост и начало за всеки празник или повод.

Icona Pop - All Night (Official Extended Video)