Laura Pausini пусна чисто нова песен-изненада “Limpido” с участието на Kylie Minogue

Дата: 2013-09-19

Страхотна изненада от Laura Pausini – певицата пусна чисто новото си парче “Limpido”, което е дует със специалното участие на  гост изпълнителката Kylie Minogue, една от най-обичаните и всестранно развити международни суперзвезди. “Limpido” (написана от Laura Pausini и Virginio Simonelli) е песен, преливаща от нови звуци и харесана веднага от Kylie, която мигновено приема поканата на Laura за дует с нея в двете италиано-английската и испанската версии на парчето.

Двадесет години след нейния дебют, само няколко месеца преди излизането на компилацията “Greatest Hits” и в навечерието на световно турне, в което ще бъде в светлината на прожекторите на едно необикновено шоу, Laura Pausini  се завръща с песен, която сама по себе си също е събитие.

“Limpido” ще бъде включена в “20 – The Greatest Hits” (Atlantic/ Warner Music), албум, който отбелязва 20-годишната кариера на Laura като изпълнител. Записът, който ще бъде издаден през ноември, разказва историята на всички нас, слушателите, но обещава да бъде изпълнен с нови звуци, перфектно в тон с тенденциите на международната музикална сцена в момента. 

 

Laura Pausini - LIMPIDO with KYLIE MINOGUE (Lyric Video)