Avenged Sevenfold разкриха видеото към първия сингъл “Hail To The King” от предстоящия си албум със същото заглавие.

Дата: 2013-08-19

Продуциран от Mike Elizondo, “Hail To The King” е последовател на албума им от 2010 година “Nightmare”, който дебютира под номер 1 в класацията за албуми Billboard Top 200, а също и в Hard Rock Chart и Digital Chart.

На 26 август, ден преди официалното излизане на “Hail To The King”, Avenged Sevenfold ще изнесат безплатен концерт за своите фенове в Hollywood Palladium. Шоуто е специална благодарност към тях и повод почитателите да отпразнуват излизането на новия албум на бандата.

Различни формати от новия албум на Avenged Sevengold "Hail To The King" можете да поръчате от ksilo.com

Най-големите фенове могат да направят предварителна поръчка за СПЕЦИАЛНО ЛИМИТИРАНО ИЗДАНИЕ на албума "Hail To The King". Релефната с цвят на антично злато и покрита с фолио "Кутия-Съкровище" ще включва ексклузивен артуърк и ще съдържа Deluxe версията на албума с карта за даунлоуд за допълнително бонус парче, фото книга от 20 страници с фотографии на бандата, възможност за незабавно сваляне на новия сингъл и даунлоуд на албума на датата на излизането му. Пълното съдържание на този BoxSet (както и да поръчате ) можете да направите от тук: Order Now

Avenged Sevenfold - Hail To The King  [Official Music Video] - YouTube