Cody Simpson издава новия си албум "Surfers Paradise" на 16 юли

Дата: 2013-07-10

Cody Simpson (Коди Симпсън) разкри подробности около неговия очакван с нетърпение нов албум. “Surfers Paradise” – който е последовател на дебютния запис на родения в Австралия поп изпълнител от 2012 година “Paradise” – излиза на 16 юли.
“Surfers Paradise всъщност е най-известният район в Гоулд Коуст, Австралия, откъдето съм аз”, обяснява Simpson. “Смятам, че този албум наистина представя тази част от мен, начинът ми на живот и мястото, откъдето идвам. Когато правех първия си албум “Paradise”, беше едно пътуване в търсене на себе си, като млад изпълнител. Със “Surfers Paradise” целият процес беше много по-естествен и спокоен, като да се завърнеш у дома. Исках да споделя това усещане с моите фенове.”
“Surfers Paradise” е предшестван от жизнерадостния сингъл “Pretty Brown Eyes”. Определено от Billboard като “безгрижен...летен химн”, парчето “Pretty Brown Eyes” се оформи и като YouTube сензация със своето придружаващо видео – режисирано от Cameron Duddy (Bruno Mars, Cee Lo Green, P!nk) – натрупало над 5.6 милиона гледания досега на официалния канал на Cody в YouTube www.youtube.com/user/CodySimpsonMusic
Simpson – който прекара по-голямата част от изминалата година на път, включително неговото първо европейско хедлайнерско турне, както и дати от световното турне на Justin Bieber “Believe Tour” – ще отбележи излизането на “Surfers Paradise” с голямо турне в Северна Америка, обхващащо 36 града.

За повече информация:

www.codysimpson.com
www.facebook.com/codysimpsonmusic