Dolce & Gabbana обличат Bruno Mars на предстоящото му световно турне

Дата: 2013-06-21

Италианското дизайнерско дуо Domenico Dolce и Stefano Gabbana няма да позволи на прясно получената присъда за укриване на данъци от тази сряда да ги спре да създадат костюмите за стилния певец и носител на награда Grammy Bruno Mars за неговото предстоящо световно турне "Moonshine Jungle".
В рамките на започващото с разпродадено шоу във Вашингтон, окръг Колумбия, на 22 юни и приключващо в Оукланд следващия март турне изпълнителят ще обиколи света в серия от изключително изящни дизайнерски черни смокинги и бели ризи по дизайн на прочутата италианска марка. В средата на всеки концерт феновете могат да очакват да видят R&B артиста в ярко червен костюм и риза с принт на оцелот.

"Стилът и музиката на Bruno са толкова еклектични, че често черпим вдъхновение директно от неговата работа, за да създадем визията, която в същото време е и в тясна връзка с неговия личен вкус, но също така и пропита с ДНК-то на Dolce & Gabbana” казват дизайнерите в официално изявление.

"С времето успяхме да изградим с него връзка на абсолютна вяра един към друг и взаимно доверие, което ни позволява да творим и работим заедно в атмосфера на абсолютна хармония."

Това не е първият път, в който дуото създава костюмите за голямо музикално шоу. През 1993 година те се грижат за сценичните тоалети на турнето "Girlie Show" на Madonna, роля, която повтарят и за турнето й "Music" през 2000 година.
Албумът “Unorthodox Jukebox” на Bruno Mars е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Musi c International.

Повече информация на:
www.brunomars.com
www.facebook.com/thatbrunomars
www.youtube.com/brunomars
twitter.com/BRUNOMARS.