ZAZ ще издаде “Sur la Route” на 26 февруари

Дата: 2016-02-22

На 26 февруари ще можем да се насладим на CD+DVD и Blu-ray от харизматичната френска певица ZAZ. CD-то е най-доброто от изпълненията й на живо, събрано на едно място. Най-големите й хитове като “ Je veux”,  “La fée ”, “Eblouie par la nuit ”, “ On ira ”, “Si ” са компилирани в едно. Най-хубавото от записа е неиздаваната досега балада “Si Jamais J’oublie”, продуцирана от Martin Terefe (работил с изпълнители като Jason Mraz, James Morrisson, Train,  KT Tunstal и други).

DVD-то представлява филм за световното турне на ZAZ. То й осигури огромна фен база, стана разпознаваема по целия свят и си спечели титлата за най-добра френска изпълнителка в последните години. Първите й три албума имат продажби над 3,5 милиона, а песните й слушаха хора в над 50 държави.

През август 2014 тя приключи напълно разпродаденото си турне, на което изнесе 93 концерта на 5 континента. От Чили, Бразилия, през Германия и Канада, на огромни сцени и в малки клубове. Кадрите в това DVD показват как един артист се превръща в световна звезда.

Дължината на записа на DVD/Blu-Ray е около 108 минути и има субтитри на френски, английски, испански и немски език. 

Поръчайте и купете онлайн “Sur la Route” на ZAZ от музикален магазин ksilo.com