Барбара Стрейзънд издава новия си албум „Partners”

Дата: 2014-09-17

 „Partners” е първият дуетен албум на певизата от десет години насам и представя 12 нови студийни дуета в партньорство с някои от най-великите съвременни изпълнители като Andrea Bocelli, Michael Buble, Billy Joel, John Legend, Lionel Richie, Stevie Wonder, както и виртуален дует с Elvis Presley. 

По време на цялата си забележителна кариера, Барбара Стрейзънд многократно споделя сцената под светлините на прожекторите, за да създаде някои от най-запленяващите дуети в музикалната индустрия. Повече от шест десетилетия, тя е водена от безпогрешен усет към избор на песни и творчески колаборации – в студиото и в концертната зала. 

Барбара Стрейзънд е най-продаваната изпълнителка за всички времена и единствената жена във вечната класация Топ 10 на най-продаваните артисти с продажби от над 72 милиона копия. Стрейзънд е единственият звукозаписен артист с #1 албуми в 5 последователни десетилетия и  притежава 51 златни албума, 30 платинени и 13 мулти-платинени. Дискографията й се допълва от 8 златни DVD-и албума, 6 платинени и 3 мулти-платинени. 

Music video by Barbra Streisand performing I Still Can See Your Face with Andrea Bocelli.

(C) 2014 Columbia Records, a Division of Sony Music Entertainment