Добре дошли в нашия магазин!

Каталог с грамофонни плочи в ksilo.com

Original Album Series 5CD - Пет албума на любимия Ви артист на невероятно ниска цена

Eric Clapton 'Live In San Diego'

Triple Album Collection

Order Linkin Park 'One More Light'

ZAZ ще издаде “Sur la Route” на 26 февруари

Дата: 2016-02-22

На 26 февруари ще можем да се насладим на CD+DVD и Blu-ray от харизматичната френска певица ZAZ. CD-то е най-доброто от изпълненията й на живо, събрано на едно място. Най-големите й хитове като “ Je veux”,  “La fée ”, “Eblouie par la nuit ”, “ On ira ”, “Si ” са компилирани в едно. Най-хубавото от записа е неиздаваната досега балада “Si Jamais J’oublie”, продуцирана от Martin Terefe (работил с изпълнители като Jason Mraz, James Morrisson, Train,  KT Tunstal и други).

DVD-то представлява филм за световното турне на ZAZ. То й осигури огромна фен база, стана разпознаваема по целия свят и си спечели титлата за най-добра френска изпълнителка в последните години. Първите й три албума имат продажби над 3,5 милиона, а песните й слушаха хора в над 50 държави.

През август 2014 тя приключи напълно разпродаденото си турне, на което изнесе 93 концерта на 5 континента. От Чили, Бразилия, през Германия и Канада, на огромни сцени и в малки клубове. Кадрите в това DVD показват как един артист се превръща в световна звезда.

Дължината на записа на DVD/Blu-Ray е около 108 минути и има субтитри на френски, английски, испански и немски език. 

Поръчайте и купете онлайн “Sur la Route” на ZAZ от музикален магазин ksilo.com

Twenty One Pilots - Trench

Количка

Количката е празна.

Whitesnake Unzipped | Order Now

Серия "The Home Of Opera" на Emi Classics