Добре дошли в нашия магазин!

Каталог с грамофонни плочи в ksilo.com

Original Album Series 5CD - Пет албума на любимия Ви артист на невероятно ниска цена

Eric Clapton 'Live In San Diego'

Triple Album Collection

Order Linkin Park 'One More Light'

Кампанията по преиздаването на албумите на Rush продължава 

Дата: 2015-12-01

След края на турнето в Los Angeles, Rush обявиха преиздаването на шестте студийни албума, които бандата записва за Atlantic Records между 1989 и 2007 година. Те ще бъдат достъпни на 200-грамов винил и всеки ще има код, с който ще може да изтегли висококачествена дигитална версия.

Албумите излизат между октомври 2015 и януари 2016 в хронологичен ред, а единичните и двойни винили за поръчка в ksilo.com

Тези преиздания хвърлят светлина върху най-добрата работа на Rush, включително платинения “Roll The Bones”, както и влезлите в топ 5 “Counterparts” и “Snakes And Arrows” и хитове като “Show Don’t Tell” от “Presto”, едноименния сингъл от “Test For Echo” и “Summertime Blues” от “Feedback”.

С повече от 40 милиона продадени записа по света и безброй турнета, Rush не само са една от най-иновативните и покоряващи рок групи в историята, но са и едни от най-популярните. RIAA сертифицират Rush за третата рок група с най-много последователни златни и платинени албуми, като пред тях са само Beatles и Rolling Stones.

С 40-годишна история, Rush продължават да озвучават живота на милиони, да вдъхновяват музиканти и да печелят още фенове по света. През 2013 година, бандата беше отличена със свое място на Rock and Roll Hall of Fame.

Албуми

Twenty One Pilots - Trench

Количка

Количката е празна.

Whitesnake Unzipped | Order Now

Серия "The Home Of Opera" на Emi Classics