Добре дошли в нашия магазин!

Каталог с грамофонни плочи в ksilo.com

Original Album Series 5CD - Пет албума на любимия Ви артист на невероятно ниска цена

Eric Clapton 'Live In San Diego'

Triple Album Collection

Order Linkin Park 'One More Light'

IRON MAIDEN издават нов албум “The Book Of Souls” на 4-ти септември!

Дата: 2015-07-17

Дългоочакваният нов студиен запис на Iron Maiden “The Book Of Souls” ще излезе на 4-ти септември през Parlophone Records (Sanctuary Copyrights/BMG in the U.S.A.).

“The Book Of Souls” е 16-тият студиен албум на Iron Maiden от излизането на епичния им дебют през 1980, станал 4-ти във Великобритания. През кариерата си групата е продала над 90 милиона записа по света. Предишният им албум от 2010 “The Final Frontier” е най-успешно представилият се запис на групата в класациите, станал номер 1 в 28 държави и отбелязал най-високия дебют на Iron Maiden в САЩ – 4-то място в Billboard 200!

Албумът е записан в Париж с дългогодишния продуцент на бандата Kevin “Caveman” Shirley в края на 2014. Финалните щрихи са добавени по-рано тази година. Iron Maiden решават да забавят излизането на записа, за да може вокалистът на групата Bruce Dickinson, който наскоро се пребори с тумор, да се съвземе напълно и да се присъедини към приготовленията по издаването на албума. 

Тъй като “The Book Of Souls” се състои от 11 парчета и е дълъг 92 минути, това ще е първият двоен студиен запис на бандата. В сравнение с предишни албуми на Iron Maiden, сега авторите на песни са много по-разнообразни. Басистът и основател на групата Steve Harris допринася към седем от парчетата: 6 от тях написани с китаристите на Maiden и една соло композиция. За пръв път от “Powerslave” през 1984 насам два от синглите в записа ще са написани единствено от Bruce Dickinson,  като единият е най-дългата песен, която Iron Maiden са правили някога. “The Book Of Souls” съдържа и две Dickinson/Smith колаборации.

Зашеметяващата обложка на изданието е създадена от Mark Wilkinson, който и преди е работил с бандата. 

Twenty One Pilots - Trench

Количка

Количката е празна.

Whitesnake Unzipped | Order Now

Серия "The Home Of Opera" на Emi Classics