Кампанията по преиздаването на албумите на Rush продължава 

Дата: 2015-12-01

След края на турнето в Los Angeles, Rush обявиха преиздаването на шестте студийни албума, които бандата записва за Atlantic Records между 1989 и 2007 година. Те ще бъдат достъпни на 200-грамов винил и всеки ще има код, с който ще може да изтегли висококачествена дигитална версия.

Албумите излизат между октомври 2015 и януари 2016 в хронологичен ред, а единичните и двойни винили за поръчка в ksilo.com

Тези преиздания хвърлят светлина върху най-добрата работа на Rush, включително платинения “Roll The Bones”, както и влезлите в топ 5 “Counterparts” и “Snakes And Arrows” и хитове като “Show Don’t Tell” от “Presto”, едноименния сингъл от “Test For Echo” и “Summertime Blues” от “Feedback”.

С повече от 40 милиона продадени записа по света и безброй турнета, Rush не само са една от най-иновативните и покоряващи рок групи в историята, но са и едни от най-популярните. RIAA сертифицират Rush за третата рок група с най-много последователни златни и платинени албуми, като пред тях са само Beatles и Rolling Stones.

С 40-годишна история, Rush продължават да озвучават живота на милиони, да вдъхновяват музиканти и да печелят още фенове по света. През 2013 година, бандата беше отличена със свое място на Rock and Roll Hall of Fame.

Албуми