Добре дошли в нашия магазин!

  

Original Album Series 5CD - Пет албума на любимия Ви артист на невероятно ниска цена

Eric Clapton 'Live In San Diego'

Triple Album Collection

Enya издава новия си албум “Dark Sky Island” на 20 ноември през Warner Bros. Records 

Дата: 2015-11-06

„Темата на този албум са пътуванията.”, казва Enya за "Dark Sky Island"

С над 75 милиона продажби, четири награди Grammy, шест World Music Awards, номинация за Oscar и Golden Globe, както и седем студийни албума (и компилацията „Paint The Sky With Stars”), Enya започва нова глава в забележителната си кариера с издаването на новия си албум „Dark Sky Island”, който ще излезе на 20 ноември.

Креативното трио – Enya, продуцентът Nicky Ryan и текстописецът Roma Ryan започват работа по албума през пролетта на 2012 година. Вдъхновени от работата на Roma върху поредица от поетични книги, въртящи се около острови, и по-точно, остров Sark, те пишат песента „Dark Sky Island” и тя става първата написана от албума, давайки му и име. 

Първият сингъл “Echoes In The Rain” е жизнерадостен и оптимистичен, той притежава неустоима еуфория в себе си и това го прави водещия в записа. Звуково, „Dark Sky Island” е колекция от изключително разнообразни, но всъщност обединени от едно цяло песни. Първата от траклиста - “The Humming” е озаряваща и това се усеща след първото слушане – подсъзнателно се чувства магията на музиката. „Even In The Shadows” контрастно пулсира с настойчивия си ритъм; в „I Could Never Say Goodbye” звучи разпръсната красота, а „Sancta Maria” прелива в себе си класическо и синтезирано звучене, за да създаде ефирна симфония. За тази песен може да кажем, че разказва историята на звуците, в своите четири хипнотизиращи минути.

Новия албум на ENYA "Dark Sky Island" можете да поръчате и закупите от музикален магазин ksilo.com


The first single from Enya's forthcoming Album 'Dark Sky Island'

Twenty One Pilots - Trench

Количка

Количката е празна.

Нови продукти

Whitesnake Unzipped | Order Now