Добре дошли в нашия магазин!

  

Original Album Series 5CD - Пет албума на любимия Ви артист на невероятно ниска цена

Eric Clapton 'Live In San Diego'

Triple Album Collection

IRON MAIDEN издават нов албум “The Book Of Souls” на 4-ти септември!

Дата: 2015-07-17

Дългоочакваният нов студиен запис на Iron Maiden “The Book Of Souls” ще излезе на 4-ти септември през Parlophone Records (Sanctuary Copyrights/BMG in the U.S.A.).

“The Book Of Souls” е 16-тият студиен албум на Iron Maiden от излизането на епичния им дебют през 1980, станал 4-ти във Великобритания. През кариерата си групата е продала над 90 милиона записа по света. Предишният им албум от 2010 “The Final Frontier” е най-успешно представилият се запис на групата в класациите, станал номер 1 в 28 държави и отбелязал най-високия дебют на Iron Maiden в САЩ – 4-то място в Billboard 200!

Албумът е записан в Париж с дългогодишния продуцент на бандата Kevin “Caveman” Shirley в края на 2014. Финалните щрихи са добавени по-рано тази година. Iron Maiden решават да забавят излизането на записа, за да може вокалистът на групата Bruce Dickinson, който наскоро се пребори с тумор, да се съвземе напълно и да се присъедини към приготовленията по издаването на албума. 

Тъй като “The Book Of Souls” се състои от 11 парчета и е дълъг 92 минути, това ще е първият двоен студиен запис на бандата. В сравнение с предишни албуми на Iron Maiden, сега авторите на песни са много по-разнообразни. Басистът и основател на групата Steve Harris допринася към седем от парчетата: 6 от тях написани с китаристите на Maiden и една соло композиция. За пръв път от “Powerslave” през 1984 насам два от синглите в записа ще са написани единствено от Bruce Dickinson,  като единият е най-дългата песен, която Iron Maiden са правили някога. “The Book Of Souls” съдържа и две Dickinson/Smith колаборации.

Зашеметяващата обложка на изданието е създадена от Mark Wilkinson, който и преди е работил с бандата. 

Twenty One Pilots - Trench

Количка

Количката е празна.

Нови продукти

Whitesnake Unzipped | Order Now