LINDEMANN издават дебютния си албум “Skills In Pills” на 19-ти юни!

Дата: 2015-05-06

Проектът LINDEMANN на Till Lindemann (Rammstein) и Peter Tägtgren (Pain, Hypocrisy) ще издаде чакания с огромно нетърпение дебютен албум “Skills In Pills” на 19-ти юни през Warner Music.

Записът ще бъде предшестван от сингъла “Praise Abort”, който излиза на 29-ти май – 3 седмици преди официалната премиера на албума “Skills In Pills”.

“Skills In Pills” ще бъде наличен в следните версии и можете да поръчате и закупите от музикален магазин ksilo.com

  • Стандартно диджипак издание.
  • Специално издание с книжка и бонус парче.
  • Винил с разгръщаща се обложка, книжка от 28 страници, бонус парче, даунлауд код за албума.
  • Супер делукс издание с книжка от 80-страници в стил „масичка за кафе”, специална обложка и CD с бонус парче.
  • Дигитален формат

Легендарните Rammstein са една от най-успешните рок банди в света и вероятно най-известните немски изпълнители. Групата  има над 17 милиона продадени копия през кариерата си до сега.

Фронтменът на Rammstein  Till Lindemann е познат със своите уникални вокали, скандални изпълнения на сцената и провокативни текстове. Той е включен в „50-те най-велики метъл фронтмени на всички времена” от Roadrunner Records. Освен като певец, музикант и текстописец, той е познат и като актьор и поет.

Peter Tägtgren е не само водеща фигура в музикалните проекти Hypocrisy и Pain, но и известен и утвърден продуцент на метъл музика (Amon Amarth, Dimmu Borgir, Sabaton, Children of Bodom, Cradle of Filth и др.)